Дейности

За нас

Сирма 2007 ООД е приемник на сирма 2002 ООД.
В своята седем годишна практика сме се справяли със всякъкви предизвикателства. Фирмата се е специлизирала в областта на довършителните и ремонтните дейности. Това във никакъв случай не отхвърля груб строеж на еднофамилни жилища и други по- мащабни строежи.

 

Философията, към която се стремим при проектирането на обекти, за нас е понятие свързано с целенасочено търсене и действително реализиране на идеи.

 

Стремежът ни при използването на естествени материали в третирането на пространствата е да се създаде на присъстващия комфорт на обитаване, близък до човека и природата.

 

Философията на баланса на отделни структурни форми, материали и пространства е много важен, за да не се допусне дисбаланс при формирането на естетиката и специфична визия на отделния обект.

 

Обръщаме се със специално внимание към внедряването на съвременни технологии и постижения в строителството, които дават възможността за постигане на висококачествени и ефектни реализации, както и максимално присъствие на природна среда, като композицията и елементите оформящи характера на озеленяването са определящ фактор в цялостната идея и неделима нейна част.

Новини

Участие в довършителните работи на МОЛ Сердика

Изграждане на алуминиева фасадна конструкция

Дейности Новини
©2009 Сирма 2009. Всички права запазени.