Дейности

Окачена стъклена фасада

Окачената стъклена фасада е сравнително ново, но широко разпространено решение. Тя е комбинация между алуминиева или стоманена конструкция и стъкло. Добре изпълненото фасадно решение има и редица технически предимства.
  • комбинация с различни по размери системи за врати и прозорци с видове отваряне, което позволява да се постигне допълнителна функционалност и удобство.
  • съединенията на профилите са такива, че проникналата вода – конденз  се оттича  в канала.
  • стъклените фасади са издръжливи на атмосферни влияния

Структурното остъкляване е метод на залепване (съединяване) на стъкло, керамика, метал, камък или композитни панели към рамката на строителната конструкция, чрез употребата на здравите и дълготрайни адхезионни качества на силикона. Чрез него се създават изцяло стъклени фасади, съответстващи на високите изисквания за безопасност, енергоемкост, звукоизолация и екологична чистота.В последно време се предлагат модерни системи за взломо- и куршумозащита, с подвижни и неподвижни слънцезащитни елементи, модерна пожаро- и димозащитна техника.Възможно е също изпълнение на фасадни конструкции с вертикални или хоризонтални силиконови фуги.

 

Вижте нашата галерия:

 
Новини

Участие в довършителните работи на МОЛ Сердика

Изграждане на алуминиева фасадна конструкция

Дейности Новини
©2009 Сирма 2009. Всички права запазени.